Baudet d'Ane

Bertrix

Où bouger

Promenade sur mesure pour randonner à dos d’âne

Amoureuse de sa région, Céline emprunte régulièrement avec ses ânes les chemins de la Forêt de la Semois et de la Houille.     

Au fil des saisons, cette forêt et ses paysages vous font rêver. Quel plaisir de se retrouver et de découvrir ce que la nature nous apporte de beau et de bon.

Derrière vous, vous laisserez l’emprunt des sabots des ânes et mais aussi les vôtres,  heureux d’avoir partagé un moment inoubliable en forêt.

Ressource et bien-être partagés.

Nuttige informatie

Het Woud van de Semois en de Houille

Het Woud van de Semois en de Houille, een plek vol uitdaging en avontuur waar ritme, verandering, rust, schoonheid, comfort en veiligheid in elkaar overgaan…

Ook het everzwijn, symbool voor dit gebied, draagt in zich de waarden van zelfzekerheid, kracht en moed.

Het beboste massief van de Semois en de Houille heeft een rijk natuurerfgoed en prachtige uitzichten. In het midden van het massief neemt de rivier haar mooiste bochten vanaf de rustig kabbelende Gaume tot diep in het onmetelijke Ardense bos. 

Een breed en vooral avontuurlijk toeristisch aanbod in het woud illustreert de slogan die de streek trots draagt: “Ontspanning, dat is ook zichzelf overtreffen.”

Al deze troeven maken van het Woud van de Semois en de Houille een gebied vol ‘’natuur en uitdaging’’ met een ongelooflijk potentieel.

Meer lezen

Mon Lit dans l’Arbre

Onze ervaringen

Meer lezen