Les Cavaliers de Saint-Remacle

Cugnon

Wandeling te paard en verrassende maaltijd

In Cugnon, in het hart van het Woud van de Semois en de Houille nodigen de Cavaliers de Saint-Remacle u uit om de schitterende vallei van de Semois te ontdekken met uw eigen rijdier.

Michel en Cécile begeleiden u langs de kronkelingen van één van de mooiste rivieren van ons land.

Kalmte, herbronning en gastronomie, het woud is de ideale plek om naar zichzelf terug te keren . Met Michel en Cécile gaat u op zoek naar eetbare planten en streekproducten voor een verrassende maaltijd midden in het bos...


Nuttige informatie

Het Woud van de Semois en de Houille

Het Woud van de Semois en de Houille, een plek vol uitdaging en avontuur waar ritme, verandering, rust, schoonheid, comfort en veiligheid in elkaar overgaan…

Ook het everzwijn, symbool voor dit gebied, draagt in zich de waarden van zelfzekerheid, kracht en moed.

Het beboste massief van de Semois en de Houille heeft een rijk natuurerfgoed en prachtige uitzichten. In het midden van het massief neemt de rivier haar mooiste bochten vanaf de rustig kabbelende Gaume tot diep in het onmetelijke Ardense bos. 

Een breed en vooral avontuurlijk toeristisch aanbod in het woud illustreert de slogan die de streek trots draagt: “Ontspanning, dat is ook zichzelf overtreffen.”

Al deze troeven maken van het Woud van de Semois en de Houille een gebied vol ‘’natuur en uitdaging’’ met een ongelooflijk potentieel.

Meer lezen