Défi Nature

Pont-à-Celles

Défi Nature organiseert activiteiten op maat zoals wandelingen, verblijf, workshops en stages voor kinderen.

Bij het team van Défi Nature kan u terecht voor activiteiten gelinkt aan de ontdekking van de natuur en milieuopvoeding zoals wandelingen, verblijf, workshops en stages voor kinderen. Alles kan op maat worden aangepast aan uw wensen en behoeften.

Het team bestaat uit een twintigtal onafhankelijke, ervaren en gepassioneerde natuurgidsen. Zij delen hun kennis over regio’s met een rijke biodiversiteit , zoals de onmiskenbare Ardense bossen, die ze aan u laten ontdekken.

Neem deel aan een ontdekkingsweekend van het wildleven, met wandelingen en schuilhutten, rond een thema zoals bijvoorbeeld het burlen van het hert dat in september in Sint-Hubert doorgaat.


Nuttige informatie

 • Adres
  Place Communale 20C, B-6230 Pont-à-Celles

 • Telefoon +32 71 84 24 74

  Mail contact@defi-nature.be

  Website
 • Nuttige informatie

  Reserveren kan het hele jaar door Prijs: op aanvraag Groepen van maximum 15 deelnemers voor de meeste wandelingen en verblijven, 10 deelnemers tijdens observatie-activiteiten van de fauna (schuilhut).

Het Grote Woud van Saint-Hubert

Het Grote Woud van Saint-Hubert, oord van herten en legendes waar de geschiedenis en de fauna zoveel thema’s aanraken dat de bezoeker zich uitgenodigd voelt de mysteries van dit diepe bos te ontrafelen en de verbeelding te laten gaan.

Meer lezen