le Récréalle

Alle-sur-Semois

Ideaal voor een dagje met het gezin of met een groep in het bos

Recreatiecentrum "Récréalle" is gelegen in het Woud van de Semois en de Houille. Het is een plek voor ontspanning, ontdekking en vooral sport en plezier voor iedereen.

Kom met familie of in groep en stel uw eigen dagprogramma samen. Afdaling van de Semois in kajak, zwemgelegenheden, mountainbike, elektrische fietsen, segways, elektrische quads, minigolf, bowling, speelplein , paintball, boogschieten,...

Beleef dit sportief avontuur in de natuur van de Ardense bossen!

Nuttige informatie

Het Woud van de Semois en de Houille

Het Woud van de Semois en de Houille, een plek vol uitdaging en avontuur waar ritme, verandering, rust, schoonheid, comfort en veiligheid in elkaar overgaan…

Ook het everzwijn, symbool voor dit gebied, draagt in zich de waarden van zelfzekerheid, kracht en moed.

Het beboste massief van de Semois en de Houille heeft een rijk natuurerfgoed en prachtige uitzichten. In het midden van het massief neemt de rivier haar mooiste bochten vanaf de rustig kabbelende Gaume tot diep in het onmetelijke Ardense bos. 

Een breed en vooral avontuurlijk toeristisch aanbod in het woud illustreert de slogan die de streek trots draagt: “Ontspanning, dat is ook zichzelf overtreffen.”

Al deze troeven maken van het Woud van de Semois en de Houille een gebied vol ‘’natuur en uitdaging’’ met een ongelooflijk potentieel.

Meer lezen