Le Ti Bou de Refuge

Sensenruth

Een klein toevluchtsoord in het hart van het Woud van de Semois en de Houille.

Bij Ti Bou de Refuge is het bos elke dag een speeltuin. Hans verwelkomt u in zijn oude boerderij uit de 19e eeuw, volledig gerenoveerd en gelegen in het typisch Ardense dorpje Sensenruth, in de buurt van Bouillon.

Elke kamer, vakantiehuisje of woonwagen is genoemd naar een dier uit de velden, de bossen of de natuur!

Geniet van deze oase van rust tijdens een vakantie met uw geliefde, met familie of vrienden, in het teken van respect, ontspanning en rust.

Het vakantiedomein is het vertrekpunt van waaruit Hans ook tientallen tochten voorstelt in het bos: te voet, met de fiets of mountainbike, maar ook met een segway of step.

De Ti Bou de Refuge, een verblijfplaats op maat van uw wensen.


Nuttige informatie

Het Woud van de Semois en de Houille

Het Woud van de Semois en de Houille, een plek vol uitdaging en avontuur waar ritme, verandering, rust, schoonheid, comfort en veiligheid in elkaar overgaan…

Ook het everzwijn, symbool voor dit gebied, draagt in zich de waarden van zelfzekerheid, kracht en moed.

Het beboste massief van de Semois en de Houille heeft een rijk natuurerfgoed en prachtige uitzichten. In het midden van het massief neemt de rivier haar mooiste bochten vanaf de rustig kabbelende Gaume tot diep in het onmetelijke Ardense bos. 

Een breed en vooral avontuurlijk toeristisch aanbod in het woud illustreert de slogan die de streek trots draagt: “Ontspanning, dat is ook zichzelf overtreffen.”

Al deze troeven maken van het Woud van de Semois en de Houille een gebied vol ‘’natuur en uitdaging’’ met een ongelooflijk potentieel.

Meer lezen

Verrassend verblijf in een woonwagen aan de rand van de Semois

Onze ervaringen

Meer lezen